Ten Hag deelt complimenten uit: 'Voor de trainer onbespreekbaar dat ik wegga'

Ten Hag deelt complimenten uit: 'Voor de trainer onbespreekbaar dat ik wegga'

10-09-2020 07:07
87

Noa Lang heeft van Ajax-trainer Erik ten Hag te horen gekregen dat hij deze transferperiode absoluut niet mag vertrekken. De 21-jarige aanvaller hoopt op meer speeltijd in Amsterdam na een sterke voorbereiding.

Volgens Lang is ook Ten Hag tevreden. "Hij vindt dat ik volwassen terug ben gekomen uit Twente. Hij praat op de club ook veel met me. Ik krijg complimenten, maar ik krijg soms ook op mijn kop, omdat ik nog wel eens te laconiek wil zijn", zegt de buitenspeler in het Algemeen Dagblad. "Ik wil laten zien dat ik het aankan, dat ik de top kan halen."

Tegelijkertijd benadrukt Lang dat één zwaluw nog geen zomer maakt. De concurrentie is ook groot, al spreekt Ajax zijn vertrouwen uit in de Jong Oranje-speler. "Ajax ziet het in me zitten. Ze geven me veel vertrouwen. Voor de trainer is het onbespreekbaar dat ik wegga. Dat heeft hij mij en mijn zaakwaarnemer verteld."

Lang is dan ook niet bezig met de interesse uit binnen- en buitenland. "Ajax is en blijft mijn droom en hoofddoel. Je weet alleen niet hoe het gaat. Ik wil nu ook niet nog een jaar zoals het vorige meemaken. Ik wil wekelijks spelen. Daarom hou ik alles open, maar mijn intentie is zeker om hier te blijven. Ik vecht hard voor zoveel mogelijk minuten. Ik wil het hier bij Ajax waarmaken."