'Heerenveen heeft Ejuke-vervanger bijna binnen en doet zaken met Bayern'

'Heerenveen heeft Ejuke-vervanger bijna binnen en doet zaken met Bayern'

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2020 om 10:27do 10-09-2020 om 10:27

Laatste update: donderdag 10 september 2020 om 10:29do 10-09-2020 om 10:29

SC Heerenveen heeft Oliver Batista Meier bijna binnen. De negentienjarige vleugelaanvaller van Bayern München komt de selectie van de club uit Friesland komend seizoen op huurbasis versterken.

Dat meldt Voetbal International. Batista Meier is een Duits jeugdinternational en geldt als een groot talent, maar afgelopen seizoen speelde hij voornamelijk in het tweede elftal van de Duitse club. Batista Meier maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Bayern tegen Fortuna Düsseldorf.

Heerenveen-trainer Johnny Jansen was op zoek naar een nieuwe linksbuiten vanwege het vertrek van Chidera Ejuke naar CSKA Moskou. De Nigeriaan leverde Heerenveen naar verluidt ongeveer twaalf miljoen euro op. Batista Meier moet een andere aanwinst, Henk Veerman, gaan voorzien van bruikbare voorzetten.

Heerenveen en Bayern zijn inmiddels in gesprek om de laatste plooien glad te strijken. Verwacht wordt dat de transfer spoedig bevestigd kan worden. Naast Batista Meier staan ook Jan Paul van Hecke en Pawel Bochniewicz op het punt de overstap naar Heerenveen te maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws