Rankovic wil flexibel ADO Den Haag en heeft nog twee transferwensen

Rankovic wil flexibel ADO Den Haag en heeft nog twee transferwensen

10-09-2020 19:26
31

ADO Den Haag trapt zondag het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Trainer Aleksandar Rankovic denkt dat de weg omhoog is ingezet na een turbulent jaar in de Hofstad. Wel heeft hij nog twee wensen, meldt hij in het Algemeen Dagblad.

De kersverse trainer van ADO zag goede dingen in de voorbereiding, maar merkte ook dat de spoeling in de selectie dun is. Vooral op de vleugels is het puzzelen voor de Serviër. Na alle waarschijnlijkheid treedt ADO aankomende zondag tegen Heracles aan in een 4-4-2 formatie, maar Rankovic eist meer: "Ik wil dat mijn team minimaal twee systemen beheerst."

Momenteel moet Rankovic het vooral doen met jonge spelers op de flanken of spelers die al een langere tijd geen wedstrijden meer hebben gespeeld, zoals Ricardo Kishna. De ex-Ajacied is voor dit seizoen wederom neergestreken in Den Haag, maar mist ritme.

Ook centraal achterin moet er een extra mogelijkheid gecreëerd worden, weet het AD. Het vertrek van Tom Beugelsdijk naar Sparta is nog niet opgevuld. Heracles – ADO begint zondag om 14.30 uur.