Concurrentiestrijd met Van de Beek bij Man United: Ik wil hier blijven

Concurrentiestrijd met Van de Beek bij Man United: "Ik wil hier blijven"

10-09-2020 22:39 Laatste update: 23:24
33

Fred heeft er met Donny van de Beek een extra concurrent bij bij Manchester United, maar denkt niet aan een vertrek. Hij is vastberaden om te slagen op Old Trafford, zo geeft hij aan.

Fred werd twee seizoenen geleden voor zestig miljoen euro overgenomen van Shakhtar Donetsk, maar wacht nog altijd op zijn grote doorbraak. Aan zijn ambitie is niets veranderd, ook niet na de komst van Van de Beek. "Ik wil hier blijven, dat is mijn wens", zegt Fred tegen FourFourTwo. "Zoals ik altijd al heb gezegd, ik wil een belangrijke speler zijn en prijzen winnen met deze club."

"De komst van Van de Beek betekent dat we sterker worden en dat is voor iedereen goed bij Manchester United. We hebben dit seizoen meer spelers nodig omdat er nog meer gevraagd gaat worden", zegt Fred. "De agenda zit propvol en hebben daarom een sterke selectie nodig die om iedere prijs mee kan doen."

"Als je bij een grote club speelt is er altijd concurrentie. Daar ben ik nu wel aan gewend. Dat is vanaf de eerste dag dat ik bij United zit al zo", zegt Fred, die nog tot 2023 vastligt in Engeland.