Boskamp ziet 'wereldtalent' bij Feyenoord: 'Ajax favoriet, dat is zo makkelijk'

Boskamp ziet 'wereldtalent' bij Feyenoord: 'Ajax favoriet, dat is zo makkelijk'

11-09-2020 11:15
160

Jan Boskamp kan niet wachten tot hij weer mag aanschuiven bij Veronica Inside. Maandag maakt de analist zijn rentree aan tafel bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, het trio dat door hem 'Kwik, Kwek en Kwak' wordt genoemd.

"Ik ben er maandag weer", grijnst Boskamp voor de camera van Veronica Inside. Hij kan niet wachten, nadat het vorige seizoen eindigde met een knallende ruzie. "Ik zit gewoon te wachten, man, wat er gaat gebeuren. Misschien kan ik een beetje stoken. Ik ben echt benieuwd hoe het gaat, maar het is altijd goedgekomen."

In de maandaguitzending van Veronica Inside komt ongetwijfeld de Eredivisie-opener van Feyenoord tegen PEC Zwolle aan bod. Boskamp vindt dat de Rotterdammers in de breedte sterker zijn geworden. "Ik zeg: Feyenoord kampioen. Maar dat zeg ik elk jaar. Iedereen vindt Ajax de favoriet, maar dat is zo makkelijk." Hij heeft hoge verwachtingen van nieuwkomer João Teixeira. "Dat was een wereldtalent, die bij Liverpool speelde tot hij geblesseerd raakte."