Twente kan komst El Ahmadi vergeten: nog een seizoen in Saoedi-Arabië

Twente kan komst El Ahmadi vergeten: nog een seizoen in Saoedi-Arabië

11-09-2020 13:12
41

FC Twente kan de komst van Karim El Ahmadi definitief vergeten. De Marokkaanse middenvelder gaf deze week aan dat hij niet naar Nederland zal terugkeren en heeft die beslissing nu bekrachtigd met contractverlenging bij Al Ittihad.

Bij die club was de 35-jarige El Ahmadi al twee jaar actief. Zijn verbintenis liep af en dat was reden voor Twente om opzichtig te flirten met de defensief ingestelde middenvelder, die eerder al goede jaren kende in de Grolsch Veste. Lang liet de Marokkaan weten nog geen beslissing te hebben genomen, maar dat is nu definitief gebeurd.

Wedden

Meer odds

Al Ittihad laat namelijk via de officiële kanalen weten dat El Ahmadi nu tot de zomer van 2021 vast ligt in Saoedi-Arabië, waar de competitie pas deze week afgerond is. De Marokkaanse routinier eindigde als tiende met zijn ploeg.

De beslissing van El Ahmadi is een forse tegenslag voor Jan Streuer, de technisch directeur van Twente. Hij gaf in augustus tegenover Voetbal International nog aan dat hij het wel van een terugkeer zag komen. "Ik hoop dat het snel rondkomt. Karim is fit genoeg om nog één of twee goede jaren te draaien", liet Streuer destijds weten.