Koeman reageert voor het eerst op Messi-besluit: 'Hopelijk kan hij het herhalen'

Koeman reageert voor het eerst op Messi-besluit: 'Hopelijk kan hij het herhalen'

11-09-2020 14:42
18

Ronald Koeman heeft in zijn voorbeschouwing op de oefenwedstrijd tegen Nástic (zaterdag 19.00 uur) voor het eerst gereageerd op het besluit van Lionel Messi om bij FC Barcelona te blijven. De trainer is blij, zonder in detail te treden.

"Ik heb al meerdere keren gezegd dat Messi de beste speler ter wereld is", aldus Koeman via de clubkanalen van Barça. "Messi is een zeer belangrijke speler, zoals hij al vele jaren heeft laten zien. Ik hoop dat hij dat dit seizoen weer kan herhalen."

Wedden

Meer odds

Messi maakte deze week zijn rentree op de training van Barcelona. Hij is nog niet wedstrijdfit, maar Koeman is te spreken over de prestaties van de 33-jarige Argentijn en zin ploeggenoten. "Het zijn heel positieve dagen geweest. De spelers werken hard en er zit veel intensiteit in de trainingen", stelt de trainer.

"We zijn sterker geworden. Nu moeten we aan de slag met de tactiek. In alle trainingen hebben de spelers motivatie, toewijding en intensiteit getoond en dat is erg belangrijk. Ik ben blij." Barça begint over twee weken met een thuiswedstrijd tegen Villarreal aan het nieuwe La Liga-seizoen.