Advocaat over Veronica Inside: 'Eén ding moeten ze niet meer doen: voorbereiden'

Advocaat over Veronica Inside: 'Eén ding moeten ze niet meer doen: voorbereiden'

11-09-2020 15:48
79

Feyenoord-trainer Dick Advocaat gaat vrijdagavond weer klaarzitten voor Veronica Inside. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn voor het eerst weer te zien, na een roerige zomer.

Genee organiseerde een speciale thema-aflevering naar aanleiding van Derksens controversiële uitspraken over rapper Akwasi, maar haalde zich de woede van tafelgenoten Derksen en Van der Gijp op de hals. Advocaat vindt ook dat dit geen goede beslissing is geweest van Genee. "Eén ding moeten ze nooit meer doen en dat is een programma vooraf bespreken", aldus De Kleine Generaal tijdens de persconferentie op vrijdag. "Die drie moeten lekker zichzelf blijven. (…) Niks voorbereiden en laat die mannen daar praten."

Advocaat schoof in het recente verleden regelmatig aan, ook bij de Champions League-uitzendingen op Veronica. Als hij gevraagd wordt, zal hij weer naar de studio afreizen, laat hij weten. Dat is vrijdag nog niet het geval: de Feyenoord-trainer zal thuis op de bank kijken en heeft er al zin in. "John de Mol zal toch ook wel gelukkig zijn dat die drie weer terug zijn, of niet?"

Genee, Derksen en Van der Gijp beginnen vrijdag om 20.30 uur. Wim Kieft is de eerste gast van het nieuwe seizoen.