Schuurs mag niet meer lachen van Bogarde: Goed dat iemand zo op mij let

Schuurs mag niet meer lachen van Bogarde: "Goed dat iemand zo op mij let"

11-09-2020 16:11
101

Perr Schuurs traint sinds kort regelmatig individueel met Winston Bogarde bij Ajax. De twintigjarige Limburger was naar eigen zeggen vaak 'te lief' en wil graag meedogenlozer worden op het veld.

De twintigvoudig Oranje-international is sinds deze zomer assistent-trainer bij Ajax 1 en heeft dus ook Schuurs onder zijn hoede genomen. "Ik denk dat het mij heel goed helpt. Als je kijkt naar hoe hij als speler was, denk ik dat ik daar veel van kan leren", aldus de centrale verdediger in gesprek met FOX Sports. "Ik heb met hem een aantal dingen besproken: niet meer lachen zodra ik op het veld sta. Ga ik wel goed mee om. Uitstraling naar je tegenstanders toe is belangrijk. En voor mij is het alleen maar goed dat iemand zo op mij let."

Wedden

Meer odds

Schuurs heeft ook aan zijn fysieke kracht gewerkt en wil definitief doorbreken als basisspeler. "Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik elke wedstrijd ga spelen en mezelf ga laten zien", aldus de verdediger, die voor niets minder dan de landstitel gaat. "We zijn niet zwakker geworden. We hebben in de voorbereiding op een goede manier gewonnen van tegenstanders van hoog niveau: we waren elke keer de beter ploeg. Met het team dat wij hebben moeten we kampioen worden."