'PSV ziet Lammers kort voor Eredivisie-start vertrekken: akkoord met Atalanta'

'PSV ziet Lammers kort voor Eredivisie-start vertrekken: akkoord met Atalanta'

12-09-2020 07:14 Laatste update: 09:26
163

Sam Lammers lijkt dan toch zijn gewenste transfer naar Atalanta Bergamo te krijgen. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Serie A-club overeenstemming bereikt met PSV over een overgang van de 23-jarige aanvaller.

Volgens Romano, onder meer werkzaam voor Sky Sport Italia en The Guardian, staan de clubs op het punt om de deal af te ronden. Alleen de laatste details moeten nog besproken worden. Lammers is er zelf ook al uit met Atalanta. Daarmee krijgt de spits zijn zin. Hij wil de overstap maken naar de club van Hans Hateboer, Robin Gosens en Marten de Roon, maar PSV claimde een mondeling akkoord over een contractverlenging in Eindhoven.

Wedden

Meer odds

De boosheid van de Nederlandse topclub richtte zich volgens het Eindhovens Dagblad vooral op zaakwaarnemer Reza Fazeli. Een eerste bod van Atalanta van zeven miljoen euro werd afgewezen. Naar verluidt heeft PSV de grens op tien miljoen bepaald. Hoeveel Atalanta nu daadwerkelijk voor Lammers betaalt, is nog niet duidelijk.

Update: Van een akkoord tussen PSV en Atalanta Bergamo over een transfer van Sam Lammers is nog geen sprake, meldt Voetbal International op basis van bronnen binnen de Eindhovense club. De Italiaanse berichtgeving wordt afgedaan als 'zeer voorbarig'.