Swart voorspelt Eredivisie-verrassing: 'Gaan goed seizoen spelen, goed ingekocht'

Swart voorspelt Eredivisie-verrassing: 'Gaan goed seizoen spelen, goed ingekocht'

12-09-2020 10:46 Laatste update: 10:56
58

Sjaak Swart leeft vol vertrouwen toe naar de start van de Eredivisie, maar trapt ook op de rem. Mister Ajax ziet dat er voldoende concurrenten zijn en tipt FC Utrecht als verrassing dit seizoen.

"Geloof me maar, die wedstrijdjes...", begint Swart voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ik heb Borussia Dortmund een paar wedstrijden zien verliezen, dan denk je: die eindigen op de vijftiende plek. Maar die staan er straks hoor, dat zegt niets", doelt Mister Ajax op de oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Swart denkt dat er genoeg concurrentie is voor Ajax volgend seizoen. "Feyenoord blijft lastig, die hebben ook goede dingen gedaan. PSV en AZ blijven ook een goede ploeg hebben. AZ is in de Europa Cup (Champions League, red.) goed weggekomen. Daar ben ik echt blij mee, dat is goed voor het Nederlandse voetbal. Ze hebben een goede club, goede jeugd."

Swart denkt dat gaat verrassen volgend seizoen. "Ik denk dat Utrecht ook een goed seizoen gaat spelen, die hebben goed ingekocht", sluit Mister Ajax af.