Zuidam bevestigt Utrecht-interesse in Feyenoord-aanvaller: 'Toptalent in m'n ogen'

Zuidam bevestigt Utrecht-interesse in Feyenoord-aanvaller: 'Toptalent in m'n ogen'

13-09-2020 13:33 Laatste update: 13:34
22

FC Utrecht heeft erover nagedacht om Crysencio Summerville over te nemen van Feyenoord. Technisch directeur Jordy Zuidam geeft toe dat de aanvaller op het lijstje van de club stond, maar een transfer was niet haalbaar.

Utrecht is zich nog aan het oriënteren op de transfermarkt en hoopt binnenkort versterkingen binnen te halen. In het geruchtencircuit wordt Albert Lottin (19) van Bordeaux gelinkt aan de club uit de Domstad. "Daar kan ik niets over zeggen", geeft Zuidam aan in de liveshow van Voetbal International. "We zijn altijd bezig, zeker met toptalenten. Als wij de kans hebben om een talent vast te leggen dan zullen we dat niet nalaten. Op dit moment kan ik daar echter niets over zeggen."

Zuidam geeft toe dat ook Summerville op het lijstje stond van Utrecht. "Ja. We hadden al langer contact met zijn management", vervolgt de technisch directeur. "Een hele interessante speler, ook een toptalent in mijn ogen. Hij kwam er niet uit met Feyenoord, dan is het logisch dat je die situatie onderzoekt. Maar dan moet het ook passend zijn." Naar verluidt kiest Summerville voor een avontuur bij Leeds United.