Perez corrigeert Van Gangelen: 'He-le-maal ruk, maar er is niemand overleden'

Perez corrigeert Van Gangelen: 'He-le-maal ruk, maar er is niemand overleden'

13-09-2020 17:54
29

Kenneth Perez leeft mee met Arjen Robben, maar volgens de Deense analist is er nog geen man overboord. De 36-jarige aanvaller van FC Groningen moest zondag na 29 minuten geblesseerd de strijd staken tegen PSV.

Robben voelde na een duel dat het niet goed was, gebaarde naar de kant en ging erbij zitten. Meteen zocht hij vol frustraties de kleedkamer op. In de rust werden beelden van het moment met gedragen stem begeleid door presentator Jan-Joost van Gangelen, tot ergernis van Perez.

"We moeten niet te veel krachttermen gebruiken", reageert de relativerende oud-voetballer in de studio van FOX Sports. "Het is een spierblessure, er is niemand overleden."

Toch hakt het dramatische debuut erin, ook bij Perez. "Het is he-le-maal ruk, maar dat is nu eenmaal het risico van terugkeren. Hij weet er alles van en is altijd eerlijk geweest in zijn interviews: het kon het lang of kort duren, maar dit is heel kort. Nu is het afwachten hoe erg de blessure is. Wat moet hij hier ziek van zijn."

Arnold Bruggink ziet het somber in voor Robben. "Hij heeft nul vertrouwen in zijn lichaam, dat is het allermoeilijkste. Dit zit zo diep, ook in zijn hoofd..."