Neymar woedend: 'Alleen spijt van dat ik klootzak niet in gezicht heb geslagen'

Neymar woedend: 'Alleen spijt van dat ik klootzak niet in gezicht heb geslagen'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 06:42ma 14-09-2020 om 06:42

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 09:49ma 14-09-2020 om 09:49

De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille ontspoorde zondagavond volledig. Scheidsrechter Jérôme Brisard deelde in totaal vijf rode kaarten uit, waarvan één voor Neymar. Die verdedigt zichzelf: volgens de Braziliaan werd hij racistisch bejegend door Marseille-speler Álvaro González.

De vijf rode kaarten vielen allemaal diep in de blessuretijd van de wedstrijd, die uiteindelijk met 0-1 werd gewonnen door Marseille. Leandro Paredes en Darío Benedetto kregen allebei hun tweede gele kaart na een duel, waarna Layvin Kurzawa en Jordan Amavi het met elkaar aan de stok kregen. Scheidsrechter Brisard besloot de twee kemphanen met een directe rode kaart van het veld te sturen.

Twee minuten later was het slotakkoord voor Neymar. Hij gaf González een tikje tegen het hoofd en kon na inmenging van de VAR alvast gaan douchen. Het resulteerde in een woedeuitbarsting van Neymar op Twitter, die González beschuldigt van racisme. 'Het is gemakkelijk van de VAR om mijn 'agressie' op beeld te vangen, maar nu wil ik het beeld zien van de racist die me 'mono hijo de puta' (monkey a** h***) noemt. Dat wil ik zien!'

Neymar is des duivels en laat dat in niet mis te verstane woorden weten. 'De enige spijt die ik heb is dat ik die klootzak niet in het gezicht heb geslagen', sluit de Braziliaan af. Bij het verlaten van het veld hoor je hem tegen de vierde official zeggen dat hij 'hem sloeg omdat hij een racist is'.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws