De Telegraaf: Ajax biedt vierjarig contract, Overmars ontvangt tegenvoorstel

De Telegraaf: Ajax biedt vierjarig contract, Overmars ontvangt tegenvoorstel

14-09-2020 07:00
69

Noa Lang kan bijtekenen in Amsterdam. Ajax onderneemt volgens De Telegraaf een poging om de 21-jarige aanvaller voor lange tijd aan zich te binden.

Lang heeft een aanbieding van directeur voetbalzaken Marc Overmars op zak, klinkt het. Hij kan voor vier seizoenen bijtekenen in Amsterdam. Inmiddels buigt Overmars zich over een tegenvoorstel uit het kamp-Lang. Met uitzondering van de contractduur is er niets bekend over de andere voorwaarden die besproken worden.

Het is geen geheim dat trainer Erik ten Hag gecharmeerd is van Lang. De talentvolle aanvaller bleef in de seizoensopener van Ajax tegen Sparta (0-1 zege) echter negentig minuten op de bank. Vorig jaar werd hij verhuurd aan FC Twente, waar de teller vanwege de corona-uitbraak stokte bij zeven optredens.

Vorige week bevestigde Lang aan het Algemeen Dagblad dat hij deze transferperiode absoluut niet mag vertrekken. "Ajax ziet het in me zitten. Ze geven me veel vertrouwen. Voor de trainer is het onbespreekbaar dat ik wegga. Dat heeft hij mij en mijn zaakwaarnemer verteld."