Update: 'Willem II moet haast maken met transfer en heeft nog drie uur de tijd'

Update: 'Willem II moet haast maken met transfer en heeft nog drie uur de tijd'

14-09-2020 11:01 Laatste update: 15-09-2020 09:09
54

John Yeboah keert mogelijk terug naar de Eredivisie. Volgens het Algemeen Dagblad wil Willem II de Duitse vleugelaanvaller maandag nog presenteren.

Yeboah werd afgelopen seizoen door VVV-Venlo gehuurd van VfL Wolfsburg. In Venlo kwam hij tot achttien wedstrijden en één doelpunt. De Tilburgers maken haast met de komst van de twintigjarige aanvaller. De club hoopt hem nog te kunnen inschrijven voor het Europa League-treffen met Progrès Niederkorn van komende woensdag.

Wedden

Meer odds

Het is niet duidelijk of Willem II de aanvaller gaat huren of kopen. Dat laatste lijkt voor de hand liggend, want het contract van Yeboah bij VfL Wolfsburg loopt na dit seizoen af. Willem II haalde eerder deze zomer al twee andere spelers uit Duitsland: Derrick Köhn en Kwasi Okyere Wriedt werden transfervrij overgenomen van Bayern München II.

Update: John Yeboah is met de wedstrijdselectie van Willem II onderweg naar Luxemburg voor de Europa League-wedstrijd tegen Progrès Niederkorn, meldt het Brabants Dagblad. De transfer van de twintigjarige aanvaller van VfL Wolfsburg moet voor dinsdag 12.00 uur afgerond worden om Yeboah nog in te kunnen schrijven voor het treffen. De bussen van de Willem II-selectie zijn dinsdagochtend vertrokken uit Tilburg.