'PSV laat volgende Atalanta-bod lopen: acht miljoen euro niet genoeg'

'PSV laat volgende Atalanta-bod lopen: acht miljoen euro niet genoeg'

14-09-2020 13:06 Laatste update: 13:28
203

PSV heeft maandag een nieuw bod van Atalanta Bergamo op Sam Lammers laten lopen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Italianen hadden naar schatting acht miljoen euro over voor de 23-jarige spits.

Italiaanse media melden dat Lammers naar de Serie A vertrekt, maar volgens het Eindhovens Dagblad is PSV niet ingegaan op een nieuw poging van Atalanta. De club van Marten de Roon en Hans Hateboer bood tevergeefs acht miljoen euro op Lammers, inclusief bonussen.

De zaak zit op dit moment muurvast. Atalanta heeft nog drie weken om PSV te overtuigen. De Eindhovense club wil Lammers in principe niet verkopen, maar gaat mogelijk toch overstag als er een hoger bedrag wordt geboden. 'De komende dagen zal overleg met de entourage van Lammers plaatsvinden om te kijken hoe het verder moet', schrijft het ED.

Lammers wil zelf graag naar Atalanta. Hij leek een nieuw contract te ondertekenen bij PSV, maar zijn zaakwaarnemer stuurt ook aan op een lucratieve move naar Italië. In de tussentijd houdt trainer Roger Schmidt vertrouwen in Lammers. De spits had zondag een basisplaats in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Groningen.