Payet gaat een stap verder en plaatst bewerkte foto van Neymar op internet

Payet gaat een stap verder en plaatst bewerkte foto van Neymar op internet

14-09-2020 20:15
46

Dimitri Payet gooit op social media wat extra olie op het vuur na de uit de hand gelopen klassieker tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain. De Fransman heeft een bewerkte foto van Neymar op het internet gezet. Daarop is hij te zien als hond.

Het duel tussen Marseille en Neymar ontspoorde zondagavond volledig. Maar liefst vijf spelers kregen een rode kaart, onder wie Neymar. De Braziliaan had tijdens de wedstrijd al mot met Payet, die nu een ietwat respectloze foto op social media heeft gezet.

Wedden

Meer odds

Payet heeft een teamfoto bewerkt en het hoofd van Neymar op het lichaam van een hond geplakt, een overduidelijke sneer naar de man van 222 miljoen euro, die op social media fel van zich af beet.

PSG liet maandag via de officiële kanalen al weten volledig achter Neymar te staan. 'We rekenen erop dat de tuchtcommissie van de voetbalbond de feiten onderzoekt. Wij zijn uiteraard bereid om hieraan mee te werken', zo liet de club weten.

De wedstrijd tussen PSG en Marseille eindigde in 0-1. Florian Thauvin maakte na een half uur spelen de enige goal van de wedstrijd.