Update: 'Milik zegt nee tegen AS Roma en gooit transferplannetje in de war'

Update: 'Milik zegt nee tegen AS Roma en gooit transferplannetje in de war'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 16:56di 15-09-2020 om 16:56

Een bijzondere twist in de situatie rond Arek Milik. SSC Napoli heeft met AS Roma een miljoenenakkoord bereikt, maar de 'ja' van Milik ontbreekt nog.

Dat melden transferspecialisten Gianluca Di Marzio en Fabrizio Romano. Milik staat open voor een vertrek, maar Roma werd de afgelopen maanden nauwelijks genoemd als mogelijke nieuwe bestemming van de Poolse spits. Het leek te gaan om Juventus en Atlético Madrid.

Nu blijkt dat AS Roma ver voor Milik wil gaan. Napoli en Roma hebben een akkoord bereikt ter waarde van in totaal 25 miljoen euro. Volgens Di Marzio hoopt Roma Milik eerst te huren. Dat zou drie miljoen euro kosten, waarna hij voor een vast bedrag van vijftien euro definitief op te halen is. De overige zeven miljoen zijn bonussen.

De clubs zijn er dus uit, maar Milik nog niet. Hij kan in Rome vijf miljoen euro per seizoen verdienen. Toch twijfelt de oud-Ajacied, zo klinkt het. Het is niet duidelijk waar Milik het vanaf laat hangen. Milik heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Update: Milik heeft nee gezegd tegen een transfer naar AS Roma, meldt La Gazzetta dello Sport dinsdag. De Pool kon in Rome vijf miljoen euro per seizoen verdienen, maar ziet zijn toekomst ergens anders. Ook andere clubs zijn in Milik geïnteresseerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws