Robben reageert op cynici na blessure: 'Ik lach er zelf ook maar om mee'

Robben reageert op cynici na blessure: 'Ik lach er zelf ook maar om mee'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 07:15di 15-09-2020 om 07:15

Arjen Robben is vastbesloten om zo snel mogelijk weer terug te keren op het veld bij FC Groningen. De aanvaller ondergaat dinsdag een scan om de ernst van zijn blessure aan te tonen.

"Ik accepteer dit en kijk positief vooruit. Ik voelde me voor de wedstrijd eigenlijk ook heel goed", begint Robben in gesprek met het Algemeen Dagblad over zijn blessure. De 36-jarige aanvaller ondergaat vandaag een scan waaruit meer duidelijk moet worden. "Ik kan er verder dus nog weinig over zeggen. Maar één ding weet ik al wel: ik ga weer fit worden en terugkomen. Het scenario van zondag was uiteraard het slechtste wat je kunt bedenken. Een beroerdere timing kon niet. Maar ik accepteer dit en ik kijk positief vooruit."

Willem van Hanegem gaf gisteren in zijn column in het AD aan te hopen dat Robben er snel weer bovenop komt. Dat soort berichten doen de voormalig Bayern München-speler goed. "Zo sta ik er ook in. Blessures horen bij mijn carrière. Oké, dat is bekend. En hoe het tegen PSV ging, is dan voer voor cynici. Ik lach er zelf ook maar om mee. Maar stoppen en opgeven is geen optie. Ik voelde me eigenlijk ook heel goed voor de wedstrijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws