'Koeman ziet ook Vidal voor een schijntje vertrekken: clubs én speler akkoord'

'Koeman ziet ook Vidal voor een schijntje vertrekken: clubs én speler akkoord'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 08:10di 15-09-2020 om 08:10

Arturo Vidal staat op het punt de overstap te maken van FC Barcelona naar Internazionale. Barça, Inter én de speler zijn er inmiddels uit, een officiële bevestiging van de transfer is een kwestie van tijd.

Dat meldt RAC1. Inter betaalt 500.000 euro voor Vidal, die in Milaan weer onder de hoede van trainer Antonio Conte komt. De trainer werkte eerder al met Vidal samen bij Juventus. Barcelona betaalt Vidal daarnaast nog een deel van zijn resterende salaris uit. 

Eerder meldde RAC1 al dat Vidal en Barcelona een akkoord hadden bereikt over het ontbinden van het contract van de Chileense middenvelder, maar Inter heeft toch besloten het contract van Vidal af te kopen. 

Verwacht wordt dat Vidal binnen 48 uur zijn medische keuring in Milaan af gaat ronden. Barcelona betaalde twee jaar geleden nog achttien miljoen euro aan Bayern München om Vidal over te nemen. De Chileen wordt het tweede slachtoffer van Ronald Koeman: eerder vertrok Ivan Rakitic voor ongeveer anderhalf miljoen euro naar Sevilla. Ook Luis Suárez en Nélson Semedo mogen naar verluidt vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws