Drie tipjes van de Barça-sluier: 'Ik wil Vidal bij dezen graag bedanken'

Drie tipjes van de Barça-sluier: 'Ik wil Vidal bij dezen graag bedanken'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 19:03di 15-09-2020 om 19:03

FC Barcelona-directeur Ramón Planes heeft dinsdag een klein tipje van de sluier opgelicht over de transferplannen van FC Barcelona. De opvolger van Eric Abidal heeft bevestigd dat Arturo Vidal op weg is naar de uitgang en dat Barça bezig is met verdedigende en offensieve versterking.

Vidal is onderweg naar Internazionale, werd enige tijd geleden al duidelijk: de Chileen heeft al afscheid genomen van zijn teamgenoten en zijn spullen opgehaald bij de club. Planes bevestigde het naderende afscheid van Vidal, die in 2018 neerstreek in Camp Nou. "Het is duidelijk dat de gesprekken zich in een vergevorderd stadium bevinden. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om hem te bedanken voor zijn inzet de voorbije twee jaar", heeft hij dinsdag laten weten tijdens de presentatie van Miralem Pjanic.

Over de mogelijke komst van een verdediger en een aanvaller hield hij zich meer op de vlakte. Manchester City-verdediger Eric García en Memphis Depay zouden die vacatures in moeten vullen en Luis Suárez is op weg naar de uitgang: maar Planes wilde nog niet op de zaken vooruitlopen. "García is een geweldige speler, opgegroeid in Barcelona bovendien. Of hij ook komt, hangt echter af van de markt. Suárez zit hier al lang en heeft geweldig gepresteerd: daar hebben we het grootste respect voor. Maar bij Barça willen we ons altijd verbeteren. De transfermarkt is tot begin oktober geopend: tot die tijd kan er nog van alles gebeuren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws