Groot nieuws uit Engeland: Spurs gaat vol voor Bale, Welshman wil terugkeren

Groot nieuws uit Engeland: Spurs gaat vol voor Bale, Welshman wil terugkeren

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 23:01di 15-09-2020 om 23:01

Tottenham Hotspur maakt serieus werk van een terugkeer van Gareth Bale. Met dat nieuws pakken bijna alle toonaangevende media in Engeland uit. De Londenaren zijn reeds in gesprek met Real Madrid over een huurdeal voor de 31-jarige Welshman.

Volgens onder meer de BBC, The Guardian, The Athletic en The Telegraph zijn beide clubs in gesprek over een overstap van Bale. De aanvaller moet weg bij Real Madrid, waardoor Spurs kansen ziet. De Premier League-club hoopt dat de Spaanse grootmacht de helft van het wekelijkse salaris van zo'n 660.000 euro blijft betalen.

Bale ziet een terugkeer op het oude nest zitten en Tottenham-voorzitter Daniel Levy maakt persoonlijk werk van een transfer. Met het kapitaalkrachtigere Manchester United is er echter nog wel een geduchte kaper op de kust. The Mancunians zien Bale als geschikt alternatief voor Jadon Sancho.

Ook Spurs heeft echter nog een troef in handen: Dele Alli kan worden ingezet als ruilmiddel. Het is aannemelijk dat de Engelse middenvelder in dat geval in eerste instantie wordt verhuurd aan Real, meldt The Telegraph. De zaakwaarnemer van Bale laat weinig aan de verbeelding over. "Gareth houdt nog steeds van Tottenham. Dat is waar hij wil zijn", zegt Jonathan Barnett bij de BBC.

Overigens zijn Tottenham en Manchester United ook in een slag verwikkeld om Sergio Reguilón, linksback van Real Madrid. De Spanjaard lijkt hard op weg te zijn naar Londen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws