'Spurs gaat akkoord met twee Real Madrid-voorstellen en troeft Man United af'

'Spurs gaat akkoord met twee Real Madrid-voorstellen en troeft Man United af'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 09:29wo 16-09-2020 om 09:29

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 10:20wo 16-09-2020 om 10:20

De verrassende transfer van Sergio Reguilón naar Tottenham Hotspur lijkt een kwestie van tijd. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano hebben de Noord-Londenaren een akkoord bereikt met Real Madrid over een transfer van dertig miljoen euro.

Reguilón maakte vorig seizoen indruk bij Sevilla, maar heeft bij Real Madrid niet veel kans op speeltijd vanwege de aanwezigheid van Marcelo en Ferland Mendy. De Koninklijke ziet echter nog genoeg potentie in Reguilón en wil de linksback alleen verkopen als er een terugkoopclausule in de transfer wordt opgenomen. Het op pole position liggende Manchester United zag dit niet zitten en is plotseling gepasseerd door Tottenham, meldde The Athletic dinsdagavond.

Volgens Romano zijn de ontwikkelingen nu in een stroomversnelling geraakt: Tottenham zal dertig miljoen euro overmaken én bleek bereid om twee door Real Madrid voorgestelde clausules in de deal op te nemen. In het Spurs-contract van Reguilón wordt een terugkoopclausule opgenomen: bovendien heeft Real Madrid het eerste recht om de linksback over te nemen, voor het geval hij zich in de kijker speelt bij andere clubs.

De kersvers Spaans international mag in Noord-Londen de concurrentiestrijd aangaan met Ben Davies. Danny Rose staat ook nog onder contract bij Tottenham, maar werd vorig seizoen al verhuurd aan Newcastle United en is aan zijn laatste contractjaar begonnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws