'Feyenoord haalt weer Noor voor O21-team, slecht nieuws voor jeugdproduct Lewis'

'Feyenoord haalt weer Noor voor O21-team, slecht nieuws voor jeugdproduct Lewis'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 10:14wo 16-09-2020 om 10:14

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 10:22wo 16-09-2020 om 10:22

Feyenoord heeft opnieuw een internationale versterking gevonden voor het O21-elftal, meldt het Algemeen Dagblad woensdagochtend. De Noor Sondre Skogen zal landgenoot Mikael Törset Johnsen – de broer van oude Eredivisie-bekende Dennis Johnsen – en de Portugees Bernardo Silva vergezellen.

Skogen is een twintigjarige centrale verdediger, die over zal komen van Rosenborg. De jeugdinternaational van Noorwegen heeft een aantal keer op de bank gezeten bij het eerste elftal, maar heeft zijn profdebuut nog niet gemaakt. Volgens het AD zal Skogen op huurbasis overkomen uit Noorwegen: of er een permanent verblijf in zit, zal nog moeten blijken.

De naderende transfer betekent slecht nieuws voor Noah Lewis: zijn tijd bij Feyenoord zit erop, klinkt het. De verdediger zit al een aantal jaar in de jeugdopleiding van de stadionclub, maar heeft de stap naar het eerste niet kunnen maken. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan FC Dordrecht. Het contract van Lewis loopt nog tot het einde van het seizoen.

Feyenoord zet alles op alles om zijn O21-team kampioen te laten worden van de beloftencompetitie. De club zou in dat geval namelijk kunnen instromen in de voetbalpiramide, in de vorm van promotie naar de Tweede Divisie: daarvoor is het echter afhankelijk van een reeks complexe KNVB-regels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws