The Times: productieve Brands moet nu opruimen, negental (!) mag weg bij Everton

The Times: productieve Brands moet nu opruimen, negental (!) mag weg bij Everton

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 10:56wo 16-09-2020 om 10:56

Everton-directeur Marcel Brands liet zijn spierballen zien op de transfermarkt door James Rodríguez, Allan en Abdoulaye Doucouré naar Goodison Park te halen. Nu moet er echter verkocht worden door The Toffees: volgens The Times staan liefst negen spelers op de nominatie om te vertrekken en de Everton-lasten te verlichten.

Gylfi Sigurdsson is één van hen: de IJslander kwam in 2017 – tijdens het Ronald Koeman-tijdperk – voor vijftig miljoen euro over van Swansea City en ligt nog twee jaar vast. Hij moest het zondag tegen Tottenham Hotspur echter doen met een invalbeurt en mag volgens The Times weg.

Hetzelfde geldt voor het duo Theo Walcott-Fabian Delph, samen goed voor 67 interlands namens Engeland. Alex Iwobi kwam in 2019 over van Arsenal, de Braziliaanse international Bernard voegde zich één jaar eerder bij Everton: ook zij staan op de transferlijst.

Muhamed Besic, Yannick Bolasie, Cenk Tosun en Sandro Ramírez completeren het lijstje van negen. Tosun ligt nog twee jaar vast, de overige drie zouden aan het einde van het seizoen transfervrij zijn. Het kwartet is samen goed voor tien uitleenbeurten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws