Zaakwaarnemer Bale meldt zich en geeft update: 'Close, maar nog geen doorbraak'

Zaakwaarnemer Bale meldt zich en geeft update: 'Close, maar nog geen doorbraak'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 12:25wo 16-09-2020 om 12:25

Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Gareth Bale, heeft een update gegeven over de situatie van zijn cliënt. Dinsdagavond werd duidelijk dat Tottenham Hotspur bezig is met een opvallende rentree van de Welshman, die in 2013 voor honderd miljoen euro naar Real Madrid verkaste.

Beide partijen zijn na zeven jaar echter klaar met elkaar. Manchester United toonde belangstelling, maar Tottenham Hotspur is nu tussenbeide gekomen. Barnett heeft bevestigd dat de gesprekken tussen beide clubs gaande zijn. Het is echter nog even wachten op een akkoord. "It's close. Maar er is nog geen doorbraak", wordt de belangenbehartiger geciteerd door Sky Sports. "Het is een complexe zaak."

Bale ligt nog tot 2022 vast in het Estadio Santiago Bernabéu: Tottenham Hotspur zet vooralsnog in op een huurtransfer, in de hoop dat Real Madrid een deel van Bales salaris door blijft betalen. De linkspoot strijkt liefst 660 duizend euro per week op en Tottenham kan het zich niet permitteren om dit volledige salaris voor zijn rekening te nemen.

De Noord-Londenaren zijn overigens ook bezig met een andere speler van Real Madrid. Sergio Reguilón werd ook nadrukkelijk gevolgd door Manchester United, maar staat op het punt om zich aan Tottenham te verbinden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Bale nog van toegevoegde waarde voor de Engelse topclubs?

Ja
72%
Nee
28%
(3939 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws