Veelzeggend besluit van Koeman: Suárez opnieuw niet in Barça-selectie

Veelzeggend besluit van Koeman: Suárez opnieuw niet in Barça-selectie

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 13:11wo 16-09-2020 om 13:11

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 13:19wo 16-09-2020 om 13:19

Luis Suárez is opnieuw niet opgenomen in de wedstrijdselectie van FC Barcelona-coach Ronald Koeman. De Uruguayaan behoort niet tot de 23-koppige groep voor het oefenduel met Girona van woensdagavond.

Ook Arturo Vidal, die naar Internazionale op weg lijkt, ontbreekt in de groep. Lionel Messi zit wel in de selectie, evenals Frenkie de Jong. De woensdag gepresenteerde Miralem Pjanic moet nog even wachten op zijn debuut. Hij zal eerst opgetraind worden.

Marca meldde eerder op de dag nog dat Suárez mogelijk weer zijn opwachting zou maken voor FC Barcelona, nu de club niet genoeg geld heeft om het contract van de spits af te kopen. Koeman lijkt echter definitief geen beroep meer te willen doen op de Uruguayaan, die op de vertreklijst van de coach staat.

De transfer van Suárez naar Juventus is ondertussen afgeketst omdat het door de speler aangevraagde Italiaanse paspoort niet op tijd binnen is om ingeschreven te worden voor de Champions League van komend seizoen. Daardoor is het nog onduidelijk waar de toekomst van de spits ligt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws