Sport1 weet het zeker: Zahavi hakt knoop door en wil voor PSV spelen

Sport1 weet het zeker: Zahavi hakt knoop door en wil voor PSV spelen

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 17:14wo 16-09-2020 om 17:14

Volgens het Israëlische Sport1 is de transfer van Eran Zahavi naar PSV wat dichterbij gekomen. De spits van het Chinese Guangzhou R&F zou zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Eindhoven. Het is wachten op goedkeuring van de Chinese club.

Sport1 meldde dinsdag dat PSV en Zahavi met elkaar in gesprek zijn, net als een andere Israëlische krant en het Chinese Sina Sports. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad meldden even later dat PSV inderdaad met de Israëlische topschutter in gesprek is, maar dat er nog zeker geen deal is.

Sport1 schrijft een dag later dat Zahavi de knoop heeft doorgehakt en voor PSV wil spelen. De krant rept verder over een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro, exclusief bonussen. Dat is bij lange na niet het salaris dat Zahavi in China verdient (volgens het Eindhovens Dagblad ongeveer tien miljoen euro), maar hij zou in Eindhoven wel meteen aan van de bestbetaalde spelers worden.

Het is, nog steeds volgens Sport1, wachten op Guangzhou R&F, de club van trainer Giovanni van Bronckhorst. Zahavi heeft in China nog een contract tot het einde van dit jaar. Als de Chinese club toestemming geeft, reist Zahavi af naar Nederland om de deal met PSV rond te maken, zo klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Snap jij deze move?

(4632 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws