Koeman bespreekt transfer met Suárez: 'Dan is hij gewoon één van onze spelers'

Koeman bespreekt transfer met Suárez: 'Dan is hij gewoon één van onze spelers'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 23:14wo 16-09-2020 om 23:14

Luis Suárez heeft nog steeds een toekomst bij Barcelona. De spits uit Uruguay lijkt niet naar Juventus te gaan vertrekken en Ronald Koeman heeft te kennen gegeven dat er altijd plaats is voor Suárez in Catalonië.

Er zouden complicaties zijn opgetreden rond de transfer van El Pistolero naar Italië en dus ging Koeman met Suárez in gesprek. "Ik sprak vanmorgen met Luis", zei de Nederlander woensdagavond na de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Girona. "We moeten afwachten en kijken of er een uitweg voor hem zal komen of niet."

Als dat niet het geval is, hoeft de voormalig Ajacied niet per se weg, zo valt te lezen bij Marca. "Wij respecteren contracten bij Barcelona", legt Koeman uit. "Vanaf dag één hebben we gezegd dat als hij deel van onze selectie blijft, dat hij dan ook gewoon één van de spelers is."

Tegen Girona kwam Suárez niet in actie, Lionel Messi deed dat wel en fungeerde als valse spits voor Barcelona, dat met 3-1 won. De Argentijn scoorde twee keer en vormde een goede tandem met Antoine Griezmann, die achter hem stond op het middenveld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws