'Napoli schakelt door en verwacht Feyenoord-akkoord voor 20 miljoen euro'

'Napoli schakelt door en verwacht Feyenoord-akkoord voor 20 miljoen euro'

17-09-2020 09:41
168

Marcos Senesi blijft het onderwerp van gesprek op de transfermarkt. Volgens het Italiaanse Tuttosport is Napoli geïnteresseerd in de centrale verdediger van Feyenoord.

Technisch directeur Cristiano Giuntoli wil zich voor het nieuwe seizoen nog versterken met een verdediger. Drie weken geleden werd Senesi al door La Gazzetta dello Sport in verband gebracht met een transfer naar Napoli, maar Tuttosport maakt nu melding van een bod dat binnenkort richting Rotterdam gaat.

Feyenoord heeft de waarde van Senesi bepaald op 25 miljoen euro, maar volgens Tuttosport zullen alle partijen met twintig miljoen euro tevreden zijn. Ook de 32-jarige Arsenal-verdediger Sokratis Papastathopoulos is in beeld bij Napoli, maar de club geeft de voorkeur aan een jonger alternatief. In Napels houdt men rekening met het vertrek van spits Arek Milik naar AS Roma en verdediger Kalidou Koulibaly naar de Premier League. 

Voor Feyenoord zou een vertrek van Senesi gemengde gevoelens opleveren. De Argentijn is enerzijds de sterkhouder in de Rotterdamse defensie. Anderzijds zou zijn vertrek een broodnodige financiële injectie voor de club betekenen.