PSV mogelijk tegen EL-plaaggeest vorig seizoen, topaffiche lonkt voor Willem II

PSV mogelijk tegen EL-plaaggeest vorig seizoen, topaffiche lonkt voor Willem II

18-09-2020 09:46
64

PSV en Willem II weten waar ze aan toe zijn, mochten beide clubs de volgende voorronde van de Europa League overleven. Voor de Eindhovenaren lonkt een wedstrijd tegen de plaaggeest van vorig jaar: LASK Linz. Willem II staat een topaffiche te wachten, mochten de Tilburgers winnen van Rangers.

De UEFA heeft vrijdagochtend de loting volbracht voor de volgende voorrondes van de Europa League. PSV speelt in de derde voorronde tegen het Sloveense NS Mura. Bij winst wacht mogelijk een confrontatie met de plaaggeest van vorig seizoen: LASK Linz. AC Milan behoorde ook tot de mogelijke tegenstanders van PSV, maar trainer Roger Schmidt en zijn ploeg ontlopen de Serie A-club. Junajska Streda, Rosenborg, Kolos Kovalivka, Antalyaspor en Rijeka behoren tot de andere mogelijke tegenstanders van de Eindhovense club.

Willem II kan zijn borst natmaken de komende rondes. Eerst wacht het Rangers van Liverpool-icoon Steven Gerrard. Mocht die horde genomen worden door Adrie Koster en zijn mannen, dan wacht mogelijk Galatasaray of Tottenham Hotspur. De andere mogelijke tegenstanders zijn Hajduk Split, Shkënija, Standard Luik, Vojvodina, APOEL Nicosia en Zrinjski.