PSV komt met bevestiging: Lammers afwezig door aanstaande transfer

PSV komt met bevestiging: Lammers afwezig door aanstaande transfer

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 13:18vr 18-09-2020 om 13:18

Laatste update: vrijdag 18 september 2020 om 13:27vr 18-09-2020 om 13:27

Sam Lammers is officieel op weg naar de uitgang bij PSV. De Eindhovense club bevestigt vrijdag dat de 23-jarige spits niet meetraint om zijn overstap naar Atalanta Bergamo af te ronden.

Lammers en technisch manager John de Jong hebben 'in onderling overleg' besloten dat de aanvaller niet deelneemt aan de afsluitende training voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. 'De spits krijgt de ruimte om de persoonlijke gesprekken met Atalanta Bergamo op te starten', luidt het communiqué.

Donderdagavond bleek dat Lammers zijn droomtransfer naar Atalanta te pakken heeft. Hij heeft zijn jawoord gegeven en tekent na zijn medische keuring voor vier of vijf seizoenen in Noord-Italië. Met de transfer is ongeveer tien miljoen euro gemoeid, inclusief bonussen.

Lammers speelde 29 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van PSV en scoorde daarin zes keer. Het contract van 23-jarige spits liep nog één jaar door. PSV rekende erop dat hij zou bijtekenen, maar de laatste weken werd duidelijk dat de Tilburger wilde vertrekken. Hij komt in Bergamo twee landgenoten tegen: Marten de Roon en Hans Hateboer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws