Ihattaren-kous is af voor Schmidt: We hebben erover gesproken

Ihattaren-kous is af voor Schmidt: "We hebben erover gesproken"

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 15:50vr 18-09-2020 om 15:50

PSV-trainer Roger Schmidt heeft de vrede met Mohamed Ihattaren getekend. De spelmaker werd in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Groningen nog van de training gestuurd en moest genoegen nemen met een reserverol in het Hitachi Capital Mobility Stadium.

Ihattaren viel echter gedreven in, is ook Schmidt niet ontgaan. "We hebben erover gesproken, hij speelde goed toen hij erin kwam en heeft goed getraind. Dan is het nu ook klaar", liet Schmidt weten tijdens zijn persconferentie van vrijdag. "Hij heeft goed gereageerd op de situatie", aldus de Duitse trainer, voor wie de Ihattaren-kous nu af is.

Schmidt ging ook in op eventuele transferplannen van PSV tijdens de laatste weken van de transferperiode. Vooral achterin is er nog geen dubbele bezetting: als backs Denzel Dumfries en Philipp Max wegvallen, moet er geschoven worden. "Daar kan nog wel wat gedaan worden", aldus Schmidt. "We proberen spelers te vinden die de selectie beter maken en in de basis kunnen spelen, maar ook spelers die in de toekomst beter kunnen worden."

PSV speelt zaterdag zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Emmen zal afreizen naar Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws