Bayern bevestigt Dest-interesse niet: 'Hoeft niet altijd nieuwe spelers te halen'

Bayern bevestigt Dest-interesse niet: 'Hoeft niet altijd nieuwe spelers te halen'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 07:30za 19-09-2020 om 07:30

Oliver Kahn wil zich in de Duitse media niet uitlaten over een mogelijke transfer van Sergiño Dest naar Bayern München. De Bayern-directeur verwacht dat er nieuwe spelers bij gaan komen bij Der Rekordmeister, maar gaat niet in op details.

"Dest? Nee, dat kan ik niet bevestigen", begint Kahn voor de camera van ZDF na de 8-0 overwinning op Schalke 04. Bayern is nog wel op zoek naar extra versterkingen om de selectie breder te maken. "Tuurlijk denken we daarover na", vervolgt Kahn. "Er moeten dit seizoen extreem veel wedstrijden gespeeld worden, het is een overvol wedstrijdschema. We hebben daarom een grote selectie nodig, maar over de details kan ik nu niet praten."

Kahn gaat met trainer Hansi Flick in gesprek over de te nemen stappen op de transfermarkt. "We gaan er rustig over praten, ik sta altijd in contact met Flick. We hebben een groot aantal goede, jonge spelers in ons team. Allemaal veelbelovende gasten, je hoeft niet altijd nieuwe spelers te halen", sluit hij af.

Bayern en Liverpool bereikten vrijdag overeenstemming over de transfer van Thiago Alcántara naar The Reds. De club van trainer Jürgen Klopp betaalt naar verluidt dertig miljoen euro voor Thiago. Verwacht wordt dat Bayern met dat geld de transfermarkt op zal gaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Bayern de juiste stap voor Dest?

(2418 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws