'Memphis krijgt mogelijk nieuwe optie: Lyon denkt aan ruildeal met AC Milan'

'Memphis krijgt mogelijk nieuwe optie: Lyon denkt aan ruildeal met AC Milan'

19-09-2020 10:09
42

Nu een transfer naar FC Barcelona op de tocht staat voor Memphis Depay, kan AC Milan mogelijk profiteren. De Italiaanse topclub denkt aan een ruildeal met Olympique Lyon, zo meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio bij Sky Italia.

Volgens Di Marzio is Lyon geïnteresseerd in spelmaker Lucas Paquetá, die in San Siro niet in de plannen van trainer Stefano Pioli voorkomt. De Milanezen betaalden begin 2019 nog 38 miljoen euro voor de 23-jarige Braziliaan, maar donderdag behoorde hij niet eens tot de wedstrijdselectie voor het duel met Shamrock Rovers in de voorronde van de Europa League (2-0 winst).

Wedden

Meer odds

Lyon hoopt te profiteren van de situatie van Paquetá en is mogelijk bereid om Memphis in ruil aan te bieden. De Nederlandse aanvaller is weliswaar een belangrijke speler voor L'OL, maar hij is niet van plan om zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen. Als een deal met Barça definitief afketst, dan kan Milan als alternatief dienen.

Overigens zijn de Rossoneri nog niet helemaal overtuigd van de komst van Memphis. Er zijn twijfels of er wel plek voor hem is in een team met Zlatan Ibrahimovic, die ook niet van plan is om op de bank te gaan zitten.