Vurig pleidooi voor meester Van Persie: 'Ik zeg eerlijk, dat is ongelooflijk goed'

Vurig pleidooi voor meester Van Persie: 'Ik zeg eerlijk, dat is ongelooflijk goed'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 11:32za 19-09-2020 om 11:32

De trainingen van Robin van Persie maken indruk op de aanvallers van Feyenoord. Bryan Linssen hoopt nog lang samen te mogen werken met de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal.

Van Persie is specialisten-trainer bij de Rotterdammers en als het aan Linssen ligt gaat hij daar nog even mee door. "Wat Robin toevoegt aan de trainingen is echt kwaliteit", zegt de linksbuiten in De Telegraaf. "Ik zeg eerlijk dat de trainingen die Robin geeft, de vormen die hij hanteert en de wijze waarop hij het allemaal uitlegt, ongelooflijk goed zijn."

Linssen wil de dubbele cijfers halen qua doelpunten. "Van wie kan je het dan beter leren dan van iemand die een meester was in het vinden van ruimte en het scoren? Zijn hele carrière was Robin fantastisch in en rond de zestien", zegt de van Vitesse overgekomen aanvaller, die hoopt dat Van Persie spoedig fulltime aan de slag gaat. "Het liefst voor de komende drie jaar waarvoor ik hier heb getekend."

Volgens Linssen zit overal een gedachte achter bij Van Persie. "Het zijn zeer professionele trainingen. We staan die ene dag per week met hem niet zomaar op de goal te rammen, wat spelers graag doen. Hij weet goed hoe hij alles, wat hij heeft gezien of wil verbeteren, moet uitleggen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws