Pirlo wil nieuwe spits maar rekent niet op Suárez: 'Italiaans paspoort duurt even'

Pirlo wil nieuwe spits maar rekent niet op Suárez: 'Italiaans paspoort duurt even'

19-09-2020 17:08
20

Andrea Pirlo wacht met smart op de komst van een spits bij Juventus. De trainer bevestigt evenwel dat de kans zeer klein is dat Luis Suárez overkomt van FC Barcelona.

Juventus zag Gonzalo Higuaín deze zomer transfervrij vertrekken naar Inter Miami en haalde nog geen vervanger. Bovendien ontbreekt de geblesseerde Paulo Dybala tijdens het Serie A-duel met Sampdoria van zondag. "Cristiano Ronaldo en Dejan Kulusevski zullen elkaars loopacties in de gaten houden en afwisselend in de spits opduiken", legt Pirlo uit op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

"We wachten allemaal op een spits, maar de transfermarkt is nog een hele tijd open en alle clubs hebben vergelijkbare problemen. We hebben geen haast", vervolgt de oefenmeester, die weet dat Suárez vermoedelijk niet naar Turijn komt. "Het duurt een tijdje voordat je een Italiaans paspoort hebt, dus het is niet waarschijnlijk dat Suárez de nieuwe spits wordt van Juventus."

Bij de Oude Dame zijn alle plekken voor spelers van buiten de Europese Unie immers vergeven. Edin Dzeko lijkt daardoor de belangrijkste kandidaat, maar hij zit nog in de wachtkamer.