LIVE-discussie: gewilde Van der Water 'meldt zich af', Willem II wijzigt defensie

LIVE-discussie: gewilde Van der Water 'meldt zich af', Willem II wijzigt defensie

20-09-2020 13:36
10

Willem II hoopt in aanloop naar het Europese duel met Rangers van donderdag vertrouwen op te doen. Dat moet dan gebeuren tegen Heracles Almelo, dat na een thuiszege op ADO nu een passend vervolg wil.

Ten opzichte van het met 5-0 gewonnen duel in de voorronde van de Europa League tegen Progrés Niederkorn heeft Willem II-trainer Adrie Koster een aantal wijzigingen doorgevoerd. Freek Heerkens verliet in Luxemburg het veld met klachten en wordt zondag dan ook vervangen door Victor van den Bogert. Daarnaast speelt Derrick Köhn in plaats van Miquel Nelom.

De afwezigheid van Silvester van der Water bij Heracles is opvallend. Het is bekend dat de vleugelaanvaller een transfer wil maken en dat Orlando City geïnteresseerd is, maar het is niet duidelijk of een aanstaande overstap ook de reden is dat Van der Water er niet bij is. De club zegt dat de aanvaller zich 'zelf heeft afgemeld'.

De opstellingen:

Willem II: Ruiter; Van den Bogert, Peters, Holmén, Köhn; Saglam, Llonch, Trésor; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Bijleveld, Vloet; De La Torre, Szöke, Burgzorg.