Schmidt: 'Toont grote wil, was een goed moment om zijn eerste PSV-goal te maken'

Schmidt: 'Toont grote wil, was een goed moment om zijn eerste PSV-goal te maken'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 08:41ma 21-09-2020 om 08:41

Maxi Romero maakte in de wedstrijd tegen FC Emmen diep in blessuretijd zijn eerste doelpunt voor de club uit Eindhoven. De Argentijn kende een moeizame start bij de club, maar lijkt fysiek steeds beter te worden.

"Ik ben heel erg blij dat hij deze goal heeft gemaakt", vertelt Schmidt na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Hij was lang geblesseerd en heeft van de voorbereiding ook een deel niet kunnen meemaken. Maxi heeft hard gewerkt en deze week, ik had het gevoel dat hij weer spritzig werd en zijn vorm aan het hervinden is."

PSV leek tegen puntenverlies aan te lopen tegen Emmen na een blunder van doelman Yvon Mvogo, maar Romero redde zijn keeper met de winnende treffer in de blessuretijd van de wedstrijd. Schmidt is er blij mee. "Hij toont een grote wil en dit was een zeer goed moment om zijn eerste PSV-goal te maken. Na zijn geschiedenis moet dat extra goed gevoeld hebben. Of ik hem vaker in deze jokerrol ga gebruiken? Het kan ook meer worden", maakt de trainer meer duidelijk over het perspectief van de Argentijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws