'Ik speelde slecht, zo simpel is het. Heb niet laten zien wat ik wil in De Kuip'

'Ik speelde slecht, zo simpel is het. Heb niet laten zien wat ik wil in De Kuip'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 16:37wo 23-09-2020 om 16:37

Mark Diemers kijkt met een slecht gevoel terug op zijn tweede Eredivisie-optreden voor Feyenoord. De Rotterdammers bleven tegen FC Twente steken op een 1-1 gelijkspel en de zomeraankoop kon zich niet onttrekken aan de malaise.

"PEC Zwolle (eerste wedstrijd, red.) was goed en tegen FC Twente speelde ik slecht, zo simpel is het", erkent Diemers in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb niet kunnen laten zien wat ik wilde laten zien in de Kuip. Mijn spel was tegen FC Twente niet goed genoeg en dat moet beter."

Komend weekend neemt Feyenoord het op tegen ADO Den Haag. Diemers aast op revanche na de teleurstelling van afgelopen zondag. "De avond na de wedstrijd was vervelend, maar je moet ook weer door. Met frisse moed nu op naar de volgende wedstrijd. Wat er niet goed ging hebben we besproken, maar dat houden we lekker intern."

Naar de praatprogramma's, waarin Feyenoord fel werd bekritiseerd, heeft de middenvelder niet gekeken. "Ik moet zeggen dat ik daar nooit naar kijk, dus dat scheelt. Je krijgt wel dingen mee. De ene week ben je fantastisch en de andere week kan je er niets meer van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws