Robben houdt slag om de arm tijdens revalidatie: 'Ik heb geen garantie'

Robben houdt slag om de arm tijdens revalidatie: 'Ik heb geen garantie'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 07:01do 24-09-2020 om 07:01

Arjen Robben is ervan overtuigd dat hij binnenkort weer op het veld te bewonderen is bij FC Groningen. De aanvaller viel tijdens zijn rentree in de Eredivisie tegen PSV uit met een blessure, maar werkt hard aan zijn herstel.

"We hoeven er niet omheen te draaien, ik wil gewoon voetballen, wedstrijden spelen. Alleen heb je niet altijd alles in de hand", begint Robben in gesprek met FOX Sports. "Het enige dat je kan doen, is alles eruit halen wat erin zit. Jezelf zo optimaal mogelijk voorbereiden om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Dat is wat we doen, dan kan je jezelf ook niets verwijten."

Robben verwacht dat hij binnenkort weer op het veld staat bij Groningen, al houdt hij een slag om de arm. "Als je alles geeft, dan word je beloond", vervolgt hij. "Ik ben er ook nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken en dat ik wedstrijden ga spelen. Daar geloof ik nog steeds in, ik heb alleen geen garantie. Het is belangrijk dat je heel dicht bij jezelf blijft en je eigen weg volgt. Dan kan je het volgens mij nooit fout doen", sluit een gemotiveerde Robben af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws