Arnesen en Feyenoord teleurgesteld: 'Vreemd dat we hem nog niet mogen gebruiken'

Arnesen en Feyenoord teleurgesteld: 'Vreemd dat we hem nog niet mogen gebruiken'

24-09-2020 08:04
74

Feyenoord kan tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag van aankomend weekend waarschijnlijk nog geen beroep doen op aanwinst Uros Spajic. De centrale verdediger moet nog wachten op een werkvergunning.

Voor de transfer van Spajic naar Rotterdam was al bekend dat het papierwerk de nodige tijd zou gaan kosten, maar dat dit een week later nog niet geregeld zou zijn komt als een verrassing. De verdediger mag zelfs nog niet meetrainen bij zijn nieuwe club, geeft technisch directeur Frank Arnesen aan. "Hij moet een soort spelerspas ophalen in Servië en er moet hier nog een stempel worden gezet, begrijp ik", vertelt Arnesen in gesprek met het Algemeen Dagblad

De technisch directeur is niet te spreken over de gang van zaken rond Spajic. "Ik vind het vreemd dat een speler die wij al meer dan een week geleden hebben vastgelegd nog niet mogen gebruiken." De kans is dan ook klein dat Spajic aankomend weekend al op het veld staat tijdens de wedstrijd tegen ADO. Geen goed nieuws voor de Rotterdammers: de spoeling in de achterhoede is dun door een aantal blessures.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s