Kritiek op voorselectie Oranje: 'Beter dan Krul of Bizot, veel beter dan Zoet'

Kritiek op voorselectie Oranje: 'Beter dan Krul of Bizot, veel beter dan Zoet'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 08:26do 24-09-2020 om 08:26

Joël Drommel was een uitstekende optie geweest in de voorselectie van het Nederlands elftal. Dat stelt Hans Kraay jr., die ook Justin Bijlow naar voren schuift voor een plek in het Nederlands elftal.

Kraay jr. reageert op de voorselectie van het Nederlands elftal. Marco Bizot, Jasper Cillessen, Tim Krul en Jeroen Zoet zitten bij de voorlopige selectie van Oranje, maar de FOX Sports-analist had liever een aantal andere namen gezien. "Ik zou hem altijd bij de selectie opnemen", doelt Kraay jr. op Feyenoord-keeper Justin Bijlow. Ook Drommel zou een uitstekende optie zijn. "Ze zijn allebei beter dan Krul of Bizot, en veel beter dan Zoet", geeft hij aan tijdens Voetbalpraat.

"Drommel gaat niet opbouwen met spelers die opgejaagd worden. Hoeveel ballen heeft hij tegen Feyenoord niet over zestig meter op de stropdas bij de back gelegd. Dat is toch ook meevoetballen?", stelt Kraay jr.

Presentator Vincent Schildkamp is het helemaal met Kraay jr. eens. "Dan kan je toch Cillessen en Bizot opnemen, en dan Bijlow en Drommel erbij. Ik snap niet waarom er wordt vastgehouden aan Krul en Zoet, die al ouder zijn en niet in de beste fase van hun carrière zitten", stelt Schildkamp.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws