Heracles maakt einde aan soap: Al een hoop tijd en energie aan verloren gegaan

Heracles maakt einde aan soap: "Al een hoop tijd en energie aan verloren gegaan"

24-09-2020 09:07
31

Heracles Almelo wil de kwestie rond de muitende Silvester van der Water zo snel mogelijk afsluiten. De aanvaller staat weer op het trainingsveld, nadat hij zijn excuses had aangeboden voor het per Whatsapp afmelden voor de wedstrijd tegen Willem II.

Van der Water wilde een transfer naar Orlando City forceren, maar overspeelde zijn hand. Een transfer naar de Verenigde Staten is ver weg, en van Heracles Almelo kreeg hij de hoogste boete en moest hij zijn excuus maken aan de spelers, staf en de clubleiding. Technisch directeur Tim Gilissen vindt dat daarmee de kous af is.

"Zolang hij hier is, verwacht ik dat hij zijn best doet op het veld. Daar ligt het antwoord, op het veld. Als iemand zegt 'Sorry, ik ga mijn uiterste best doen', dan vind ik het prima. Dan hoef je er niet meer vaker op terug te komen", vindt Gilissen in Tubantia. "Dat geldt ook voor de spelersgroep, die heeft zijn spijtbetuiging ook aanvaard. Klaar, streep eronder. Er is al een hoop tijd en energie aan verloren gegaan. Het is klaar."

Heracles Almelo en Orlando City onderhandelen nog wel over Van der Water, maar een akkoord lijkt ver weg. Gilissen ziet ook geen aanleiding op aanvaller nu aan de kant te schuiven. "Het is geen reden om hem van boord te gooien. Hij is een speler van ons. We hebben er een streep onder gezet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie