Contractnieuws bij Utrecht: talentvolle verdediger blijft langer actief in Domstad

Contractnieuws bij Utrecht: talentvolle verdediger blijft langer actief in Domstad

24-09-2020 11:49 Laatste update: 15:58
39

FC Utrecht heeft het contract van Tommy St. Jago opengebroken en verlengd. De twintigjarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024.

Dat meldt Utrecht via officiële kanalen. St. Jago speelt al tien seizoenen voor de club uit de Domstad en plakt daar dus nog een periode aan vast. De verdediger zit dit jaar voor het eerst vast bij de eerste selectie en kreeg vorige week zijn eerste kans in de basis van trainer John van den Brom. 

"Tommy heeft de afgelopen periode enorme stappen gezet in zijn ontwikkeling", geeft technisch directeur Jordy Zuidam aan. "Hij is een echte Utrechtse jongen uit onze eigen opleiding en heeft laten zien met lef te spelen. Tommy is een betrouwbare verdediger met snelheid en heeft een goede inspeelpass in de benen. We zijn blij dat we hem langer aan FC Utrecht hebben kunnen binden en hebben veel vertrouwen in Tommy en onze toekomst samen."

St. Jago debuteerde op 24 januari 2020 voor de hoofdmacht van Utrecht en speelde al wedstrijden in Oranje O18 en Oranje O17. De verdediger heeft 28 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam staan voor Jong FC Utrecht.