Koster baalt van Willem II-fans buiten stadion: Doodzonde dat het misgaat

Koster baalt van Willem II-fans buiten stadion: "Doodzonde dat het misgaat"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 23:34do 24-09-2020 om 23:34

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 23:45do 24-09-2020 om 23:45

Adrie Koster vindt het 'doodzonde' dat een groep Willem II-supporters de coronaregels aan zijn laars heeft gelapt rond de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC. Bij het stadion van de Tilburgse club had de gemeente het niet meer in de hand.

Bij het Europa League-duel tussen Willem II en Rangers (0-4) mochten geen fans aanwezig zijn, maar vlakbij het stadion was het feest. De gemeente Tilburg had daarvoor een vergunning afgegeven. Op beelden is echter te zien dat alle coronaregels in de wind worden geslagen bij de bijeenkomst, die aan het einde van de middag begon. Later op de avond keerde een kleine groep zich tegen de ME.

"Doodzonde dat het misgaat", reageert Koster, die na afloop op de hoogte werd gesteld van de gebeurtenissen in het centrum van Tilburg, voor de camera van RTL7 "Dat men iets wil doen voor de supporters begrijp ik wel, maar het is wel moeilijk om allemaal in de hand te houden. Helaas is het gebeurd. Doodzonde." Het voetbal ligt al onder een vergrootglas, nadat het zondag misging in De Kuip tijdens Feyenoord - FC Twente. Mark Rutte deed een dag later zijn inmiddels beruchte 'bek houden-uitspraak'. Koster: "Het wordt op deze manier wel heel moeilijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws