Fraai gebaar van 'enorm gastvrij' NS Mura: voorzitter brengt PSV-watcher weg

Fraai gebaar van 'enorm gastvrij' NS Mura: voorzitter brengt PSV-watcher weg

25-09-2020 00:25 Laatste update: 01:12
32

NS Mura verloor donderdagavond met ruime cijfers van PSV in de Europa League, maar heeft zich tegenover het Nederlandse journaille van zijn beste kant laten zien. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, kreeg een luxebehandeling.

'NS Mura is overigens een enorm gastvrije club', tweette Elfrink donderdagavond laat. 'De clubpresident brengt me nu hoogstpersoonlijk naar Ljubljana Airport - slechts 178 kilometer van Murska Sobota - na een eerdere vraag naar een goede taxi. Bijzondere geste. Tot morgen!'

Elfrink was in het Fazanerija Stadion in Murska Sobota om de Europa League-wedstrijd tussen NS Mura en PSV bij te wonen. Hoewel de thuisclub met 1-5 verloor, was voorzitter Robert Kuzmic niet te beroerd om de gasten uit Nederland de helpende hand te bieden.

Donyell Malen en Cody Gakpo waren in Murska Soboto doorslaggevend met elk twee doelpunten. Mauro Júnior zorgde in de eerste helft voor de 1-2. Volgende week speelt PSV tegen Rosenborg BK om een plek in het hoofdtoernooi van de Europa League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s