Ajax en PSV 'gedragen zich als kinderen': 'Dat zie je ook bij de rijdende rechter'

Ajax en PSV 'gedragen zich als kinderen': 'Dat zie je ook bij de rijdende rechter'

25-09-2020 08:53
113

PSV-icoon Björn van der Doelen begrijpt niets van het gesteggel tussen Ajax en PSV na de transfer van Eran Zahavi naar Eindhoven. De Israëlische spits zou aangeboden zijn bij Ajax, terwijl PSV dat ontkent.

"Ten Hag zegt dat hij is aangeboden, PSV zegt van niet", begint Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Ik heb echt het idee dat ik dan in de brugklas zit. Ja maar hij zei, nee maar jij zei... Dat zie je ook in een programma als de rijdende rechter. Dat is schitterend. Dan zegt iemand iets en de ander ontkent het. En je weet: een van de twee zit gewoon te liegen. We zijn toch geen kinderen?"

Van der Doelen kan er met zijn hoofd niet bij dat medewerkers van Ajax en PSV er een punt van maken of hij nou wél of niet is aangeboden bij Ajax. "Het zijn volwassen mensen die een beetje zitten te miepen om de eer hoog te houden", geeft hij aan.

Zahavi moet in Eindhoven de vervanger worden van Sam Lammers, die voor een bedrag van ongeveer tien miljoen euro naar Serie A-revelatie Atalanta Bergamo vertrok.