Dramatisch nieuws uit Eindhoven: einde seizoen voor PSV'er Romero

Dramatisch nieuws uit Eindhoven: einde seizoen voor PSV'er Romero

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 19:30vr 25-09-2020 om 19:30

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 19:37vr 25-09-2020 om 19:37

Maximiliano Romero is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. PSV bevestigt vrijdag dat de ongelukkige PSV-spits een knieblessure heeft opgelopen in de Europa League-wedstrijd tegen NS Mura. Romero moet een operatie ondergaan.

PSV-trainer Roger Schmidt uitte na de Europa League-wedstrijd tegen NS Mura al zijn zorgen over Romero. Die waren terecht, want PSV maakt een dag later bekend dat de Argentijn dit seizoen geen wedstrijd meer speelt. Romero moet zich laten opereren en daarna wacht een revalidatietraject van maanden.

De zware blessure is de zoveelste tegenvaller voor Romero bij PSV. De club nam hem voor negen miljoen euro over van Velez Zarsfield, maar de aanvaller heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken. Romero raakte al eens eerder geblesseerd en werd vorig seizoen verhuurd aan zijn oude club. Dit moest hét seizoen van Romero gaan worden.

Romero raakte al na zes minuten geblesseerd tegen NS Mura. Bij een duel om de bal ging het mis voor de vleugelspeler. Het leek er even op dat Romero verder kon, maar al snel bleek dat dat geen optie was. Hij wist wel op eigen kracht van het veld te lopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws